Pelet sareng kompor biomassa

nu kompor Aranjeunna jadi beuki loba populér, utamana nu dijieun tina pellets alatan harga ékonomi maranéhanana di pasar, sabab kumaha pellets mirah bisa dibeuli na ogé sabagean kusabab desain suksés nu dina sababaraha kasus bisa méré touch béda jeung elegan. imah urang. Upami anjeun resep terang langkung jero naon éta kompor pellet, naon jenis aya na kumaha gawéna tetep maca.

Panginten anjeun tiasa nganggap yén kompor mangrupikeun alat jaman baheula, tapi jauh ti éta, sareng ayeuna éta kompor pelet Éta nu pang populerna, keur ogé laér leuwih murah ti tipe séjén kompor jeung pemanasan.

Babandingan kompor pelet

Anu mimiti, urang bakal ngamimitian ku marios sababaraha kompor pelet murah anu tiasa janten henteu ngan ukur cara anu idéal pikeun panas bumi anjeun, tapi ogé pelengkap idéal pikeun ngahias bumi anjeun.

model perbawa harga
Gambar tina kompor pellet Evacalor PELLAS kompor Rita 9 kW

stovia

- Kakuatan: 9KW
- Ukuran: 91,2 × 43,4 × 50,6 cm
-Tambahan: kadali jauh jeung panyalindungan base

950,00 €Nempo deal

Catetan: 8 / 10

Nemaxx P6

Eider Biomassa

- Kakuatan: 15KW
- Ukuran : 70 x 60 x 50 cm
-Tambahan: panyalindungan overheating

1.995,00 €Nempo deal

Catetan: 10 / 10

nemaxx P9

FLS

- Kakuatan: 9KW
- Ukuran : 50 x 47 x 81 cm
-Tambahan: panyalindungan overheating

1.872,52 €Nempo deal

Catetan: 9 / 10

Haverland EPE-02A

Gaya Bodas

- Kakuatan: 14KW
- Ukuran : 57 x 57 x 115 cm
-Tambahan: panto ganda, programmable, kalawan kadali jauh

2.926,80 €Nempo deal

Catetan: 8 / 10

Kompor pelet Ferroli lira

Ferroli Lira

- Kakuatan: 6,58KW
- Ukuran: 93,6 x 44 x 50,5 cm
-Tambahan: panel digital, kadali jauh

1.184,27 €Nempo deal

Catetan: 9 / 10

Kompor Pelet Murah

ayeuna di pasar urang bisa manggihan jumlah badag kompor pelet, sababaraha di antarana pisan mirah Sareng kami nunjukkeun ka anjeun salajengna, kalayan kauntungan anu anjeun ogé tiasa ngagaleuhna ngalangkungan Amazon sareng naon hartosna.

Kompor Stovia 9 kW

Hésé kéngingkeun kompor pellet dina harga anu berpatutan, tapi tanpa ragu modél ieu nyumponan sarat ieu, ogé nawiskeun kami sababaraha spésifikasi anu pikaresepeun. Sareng éta gaduh efisiensi énergi anu saé.

Éta ogé ngagaduhan gaya anu asli sareng modéren berkat cladding anu ngawangun gelombang logam anu ngamungkinkeun urang nempatkeun éta dimana waé tanpa narik perhatian, masihan sentuhan anu khas pikeun kamar urang.

Eider Biomassa

Kalayan desain anu kirang ati-ati tibatan kompor anu sanés, modél ieu nawiskeun urang hal-hal anu sanés, diantarana urang pasti kedah nyorot kapasitas pemanasanna pikeun daérah anu ageung. Hargana mangrupikeun harga ékonomi pikeun naon anu ditawarkeunana, anu kami bakal tiasa amortize dina sababaraha bulan jeung nu urang kudu nambahan pellets nu urang meakeun dina poé urang ka poé.

FLS

Upami urang milarian kompor anu ngamungkinkeun urang ngontrol suhu sareng seueur hal anu sanés, pilihan anu saé tiasa janten modél ieu sareng pusat kontrol anu aya di luhur alat. Hargana sigana rada luhur, tapi dina waktu anu singget sigana pisan ekonomis sabab amortisasi sareng jasa anu saé.

Kalayan harga perkiraan sarébu euro sareng kakuatan 9KW.

Decorspace Cayenne

Salah sahiji kompor paling murah anu urang tiasa mendakan di pasar nyaéta Decorspace ieu anu ayeuna gaduh harga sakitar 2000 euro. Sabalikna, éta nawiskeun kami langkung ti kakuatan anu luar biasa sareng langkung ti efisiensi énergi anu luar biasa pikeun pemanasan kamar ageung, 338 méter kubik, janten sampurna pikeun pemanasan sadayana lantai.

Salaku tambahan tambahan, perhatikeun yén hatur nuhun kana layar digitalna, urang tiasa ngaprogram éta pikeun dianggo dina waktos atanapi dina suhu anu dipikahoyong.

Ferroli LIRA 6,58kW kompor

Tanpa ragu urang nyanghareupan salah sahiji kompor pellet pangalusna dina pasaran, nu boga rarancang ati, nu bakal ngidinan urang pikeun nempatkeun eta dimana wae di imah atawa bisnis urang tanpa clashing iraha wae. Salaku tambahan, salah sahiji kaunggulanna nyaéta kinerja anu luhur pisan anu ditawarkeun ka kami sareng anu sacara angka naék dugi ka 92,2%.

Diantara aspék paling négatip urang manggihan harga na, sanajan teu sagalana bisa jadi warta alus. Tangtosna, upami anjeun hoyong pendapat kami, investasi ieu tiasa janten salah sahiji anu pangsaéna anu anjeun tingali dina saumur hirup anjeun.

Naha pellet sareng kompor biomassa sami?

Ieu mangrupikeun patarosan anu seueur anu naroskeun ka diri nalika milih jinis kompor. Kompor biomassa nyaéta anu ngagunakeun bahan bakar anu asalna tina résidu leuweung kayaning dahan, pruning lebu, jukut jeung log heubeul.

Pelet mangrupikeun jinis produk alami anu digolongkeun kana biomassa padet. Éta dijieun tina sawdust alam garing, tanpa aditif. Ieu ngalibatkeun compressing sawdust berkat lignin sorangan nu binder sawdust boga tur kalawan aplikasi tekanan tinggi pellet kabentuk. Éta bentukna silinder sareng ukuranana leutik pisan.

Ku alatan éta, bisa disebutkeun yen kompor pellet mangrupakeun tipe kompor biomassa, sabab éta unsur alam anu dipaké salaku suluh pikeun ngahasilkeun panas.

Kalayan inpormasi ieu anjeun bakal tiasa terang langkung seueur ngeunaan kompor pellet sareng terang anu mana anu kedah dipilih.

Naon pellet?

Gambar sakeupeul pelet

Pelet mangrupikeun produk alami, katalog salaku biomassa padet sareng diwangun ku silinder anu alit pisan, ngan sababaraha milimeter diaméterna.

Éta dijieun tina sawdust alam garing, tanpa nambahkeun aditif, sabab lignin sorangan dipaké pikeun dianggo sampurna salaku map a. Ieu fungsi pikeun niiskeun sawdust ka tekanan pisan tinggi sahingga ngabentuk pellet, nu ngajadikeun pellets boga komposisi padet tur teuas sanajan ukuranana leutik.

Sejen fitur hébat nyaéta nilai calorific hébat nu dibarengan ku hargana kurang leuwih € 0,05 per kWh ngajantenkeun aranjeunna salah sahiji cara anu idéal sareng paling murah pikeun ngajaga bumi urang dina suhu anu saé.

Mésér pelet

Lamun datang ka meuli pellets, urang bisa ngalakukeun hal eta di loba tempat, utamana maranéhanana wewengkon badag dedicated ka konstruksi atawa hiasan, tapi ogé di sababaraha supermarket badag.

Bentuk anu paling normal anu biasana disebarkeun nyaéta kieu:

  • Karung. Beuratna 15 kilogram, urang tiasa ngagaleuh kantong pelet di sajumlah ageung tempat kalayan harga anu lumayan murah. Éta idéal pikeun pamaké kalawan konsumsi leutik sarta ogé pisan manageable pikeun saha. Sedengkeun pikeun hargana, kira-kira kantong 15 kilogram hargana 3.70 euro.
  • BigBags. Upami anjeun teu tiasa nyayogikeun treuk tanker, ieu mangrupikeun pilihan anu langkung pikaresepeun, nyaéta yén kantong ageung tiasa nampung sakitar 1.000 kilogram pélét. Saterusna, pilihan ieu salawasna langkung mirah ti meuli pellets ku kantong.
  • Treuk tanki. Tungtungna urang manggihan cara paling nyaman jeung ekonomis pikeun meuli pellets lamun urang konsumén badag. Hiji-hijina kalemahan tina treuk ieu nyaéta aranjeunna nyimpen pélét langsung kana tanki sacara otomatis nyaéta yén urang kedah gaduh deposit anu tiasa diaksés, boh pikeun selang anu ngangkut pélét sareng treuk tank.

Jenis kompor pelet

Salajengna urang bade ngalakukeun a review ngeunaan jenis kompor pelet nu urang bisa manggihan di pasar jeung naon popularitas gede aranjeunna gaduh;

Pamanas hawa

Kompor hawa mangrupikeun anu paling sering urang mendakan di pasar. Jenis kompor ieu utamana dipaké pikeun memanaskeun hawa di kamar dimana eta ayana, tanpa bisa neangan umumna panas imah alatan kakuatan ngurangan sarta luhureun sakabeh dina jangkauan. Kauntungannana hébat nyaeta aranjeunna ngadistribusikaeun panas merata sakuliah rohangan.

Kompor saluran

Gambar tina kompor pelet ductile

jenis ieu kompor pisan sarupa kompor hawa, sanajan kalawan kaunggulan hébat éta aranjeunna nyalurkeun hawa ngaliwatan rupa kamar atawa kamar ngaliwatan tabung béda nu ngalakukeun fungsi outlet panas. Kauntungan hébat tina jinis kompor ieu nyaéta yén aranjeunna tiasa dianggo sampurna pikeun memanaskeun sadayana bumi atanapi kamar ageung anu kedah ngagaduhan sababaraha outlet panas.

nu kompor pelet ductile boga kaunggulan gede leuwih tipe séjén kompor saprak boga hiji atawa dua liang hawa tambahan. Sakur kompor pellet ngagaduhan outlet hawa panas di payun, anu biasana langkung ti cukup, tapi upami, contona, kamar anu badé dipanaskeun ageung pisan, urang tiasa nganggo kompor saluran. Éta ogé mungkin yen urang hoyong panas leuwih ti hiji kamar sakaligus ku kituna urang bisa ngadistribusikaeun hawa panas ngaliwatan tabung distribusi hawa.

Tangtosna, kompor pellet bakal pajeulit anu tiasa ngagentos sistem pemanasan tradisional sareng kompor bakal terus janten akun anu ngahasilkeun panas, ku kituna hawa panas moal dugi ka kamar sanés dina kaayaan anu optimal.

Kompor termo

Tungtungna urang manggihan thermo-kompor, nu salah sahiji kompor pang populerna, saprak Éta dipaké pikeun memanaskeun sakumna bumi nganggo sistem radiator cai. Hatur nuhun kana sirkuit cai internal, dimana kompor dipanaskeun, urang tiasa memanaskeun sadayana ku cara anu sederhana sareng dina kalolobaan kasus sacara ékonomis. Salah sahiji seueur kauntungan tina jinis kompor ieu nyaéta salian panas aranjeunna ogé ngahasilkeun cai panas pikeun konsumsi sapopoé.

Seueur anu nganggap kompor hidro pellet atanapi kompor thermo salaku titik panengah antara kompor jeung alat keur ngagolakkeun a. Dina glance kahiji, sagalana ngabalukarkeun urang mikir yén urang keur kaayaan hiji kompor pellet, tapi salian emitting panas ku radiasi jeung konvénsi, eta boga hiji exchanger di jero nu ngidinan ka panas cai jeung nu urang bisa ngadistribusikaeun eta cai panas ka radiators anu Éta téh disebarkeun sakuliah sakabeh hal. Ieu oge mungkin keur ngadistribusikaeun cai panas ieu ka tipe séjén alat nu teu kudu jadi radiators.

Jenis kompor ieu paling mangpaat sareng pikaresepeun, sanaos Aranjeunna gaduh masalah anu aranjeunna langkung mahal sareng rumit pikeun diurus tinimbang kompor séjén. Sareng éta gaduh sirkuit cai urang peryogi wadah ékspansi, klep kaamanan, stopcocks sareng ampir pasti pompa sirkulasi, salian ti jaringan distribusi cai sapanjang sadayana, anu pastina éta rumit pisan.

Kumaha kompor pellet jalan

Kompor pelet, sanajan kumaha sigana, aranjeunna gaduh operasi basajan pisan. Sareng éta kompor ngagaduhan tangki dimana pellets disimpen, anu ngalangkungan sekrup ditransfer ka ruang durukan dimana pelet diduruk ngaluarkeun énergi sareng ogé haseup, anu disalurkeun ka outlet éksternal anu biasana aya di deui tina kompor, jeung nu kudu boga outlet ka luar.

Nalika ngobrol ngeunaan kompor pellet, anu seueur dikaitkeun sareng kompor kai tradisional, urang kedah émut yén ekompor ieu ventilated atawa naon sarua jeung ku kipas angin aranjeunna nyandak hawa tina kamar dimana aranjeunna, dipanaskeun teras dipulangkeun deui ka kamar.

Sakali data ieu dipikawanoh, urang kudu ngabedakeun antara dua fenomena mindahkeun panas, ngaliwatan convection tina kipas nu drive hawa panas sarta radiasi alatan panggero anu lumangsung kalawan durukan tina pelet.

Hijina aral tina tipe ieu kompor éta ti jaman ka jaman kudu nyabut lebu nu disebut asbak, nu lokasina di handapeun grill dina. Tangtosna, parantos aya sababaraha jinis kompor anu niiskeun lebu ieu sacara otomatis, anu bakal ngamungkinkeun urang ngahapus ieu tanpa seueur frékuénsi sareng ogé ku cara anu langkung saderhana.

Naha kompor pellet peryogi stop kontak?

Hanjakal salah sahiji drawbacks hébat kompor pellet éta Dina sagala hal maranéhna butuh liang haseup pikeun ngévakuasi haseup, nu ngahasilkeun durukan pellets, nu sanajan keur leutik pisan, kudu kaluar ngaliwatan sababaraha conduit. Salaku tambahan, hawu ieu kedah ditempatkeun nuturkeun sababaraha kaayaan pikeun masalah kaamanan sareng operasional.

Anu mimiti, Perda (RITE) ngabutuhkeun yén sadaya haseup kaluar unggal waktos di luhur hateup gedong, sahingga ngaleungitkeun kamungkinan ngawangun outlet haseup gurat, anu tiasa pikaresepeun pisan dina sababaraha kasus. Ieu ngakibatkeun urang mikir yén lamun urang hirup di masarakat panempatan tina kompor pellet nyaeta greatly pajeulit saprak liang haseup kudu disimpen dina hateupna kalawan nu praktis teu mungkin mun milih tipe ieu kompor.

Lamun urang boga cara bébas pikeun nempatkeun liang haseup a, éta kudu dijieunna tina baja INOX sarta preferably insulated na ganda-walled, nu bakal nyegah kondensasi.

Pangropéa tina kompor pelet

Gambar tina kompor pelet

Salah sahiji kaunggulan hébat kompor pellet nyaéta éta aranjeunna gaduh pangropéa pisan saeutikatawa, hatur nuhun sabagian kanyataan yén durukan pellet pisan bersih, tanpa ninggalkeun teuing résidu.

Numutkeun lolobana pabrik cookstove, ngan bersih ieu sataun sakali, iwal urang teu ngan ngagunakeun pelet salaku suluh. Salaku conto, seueur pangguna nempatkeun jinis bahan sanés dina komporna, anu nyésakeun langkung seueur résidu sareng anu nyababkeun urang kedah ngabersihan kompor langkung sering. Sajaba ti éta, loba kompor ieu malah datang dilengkepan counters, nu nandaan jam pamakean, jeung nu nunjukkeun lamun urang kudu ngalakonan beberesih jero. Dina kalolobaan kasus, ngabersihan kompor pellet urang sataun sakali bakal cukup.

Kumaha lamun urang kudu miceun kalawan sababaraha frékuénsi anu ashes pellet, nu najan kaduruk kacida alusna, teu ninggalkeun résidu tangtu. Pikeun masihan anjeun ide, 15 kilogram pélét ngan ukur ngahasilkeun sababaraha gram lebu.

Salaku tambahan, anjeun kedah mayar bunga khusus dina karét anu ngawangun kompor, sabab aranjeunna condong ngagem kana waktosna, sanaos panginten pikeun ieu langkung saé anjeun nganggo jasa téknis, sateuacan anjeun ngaluncurkeun diri dina petualangan, bahaya. , ngarobah jenis ieu potongan. Pikeun sésana, kompor pellet teu boga bagian maké, nu salawasna ngaapresiasi.

Naha kompor pellet aman?

Salah sahiji patarosan anu urang sadaya anu resep mésér kompor pelet naroskeun ka diri urang sorangan naha éta leres-leres aman dipasang di bumi urang atanapi dimana waé. Sareng éta ieu jenis kompor ngagunakeun durukan pikeun ngahasilkeun panas, jadi euweuh ragu yén aya bahaya anu bisa muncul iraha wae.

Sanajan kitu, kompor pellet, nyokot perawatan minimal na nyokot sababaraha precautions séjén sagemblengna amanHatur nuhun sabagian kanyataan yén durukan lumangsung kalawan pellets, bahan teuing aman ti batur dipaké dina kompor lianna.

Gambar tina kompor pelet

Diantara aspék positip tina kompor pellet, urang manggihan yén pellets loba kurang kaduruk, dibandingkeun bahan séjén kayaning gas atawa solar, sarta aranjeunna ogé boro ngabeledug. Malah ku sadayana urang kedah nyandak sababaraha pancegahan supados jinis kompor ieu aman pisan.

Hindarkeun pemanasan kaleuleuwihan tina kompor, nu bisa jadi alatan, contona, kagagalan kipas, nu urang kudu salawasna ngawas pisan raket. Ogé bisa lumangsung yén kompor nundutan leuwih pellets ti ngadegkeun, ku kasalahan atawa gagal, sarta yén kipas teu nyadiakeun. Dina sababaraha kali kompor sorangan pareum, tapi dina batur eta terus fungsina normal, nu urang kudu attentive ulah masalah utama.

Sacara umum sareng sanaos kanyataan yén aranjeunna ngagaduhan résiko, sapertos sadayana kompor, aranjeunna aman pisan sareng urang henteu kedah ngagaduhan masalah pikeun nganggo éta dina dinten-dinten urang, sanaos urang nyobian ngajaga éta dina kaayaan anu saé sareng ngalaksanakeun pamariksaan sareng beberesih anu pas dina waktos anu ditetepkeun.

Kumaha carana masang kompor pelet

Pamasangan kompor pelet

Pikeun masang kompor pellet anjeun kedah tumut kana opat unsur konci:

  1. Pilih situs pamasangan anu saé. Kamar kudu ukuran luyu pikeun kakuatan kompor pikeun ménta kinerja maksimum.
  2. Candak asupan hawa luar. Penting pikeun ngagaduhan ventilasi anu saé pikeun ngahindarkeun haseup sareng kamungkinan karacunan.
  3. Pas konektor gas buang. Ieu bagian tina pipa nu nyambungkeun flue jeung kompor. Ku cara kieu, seuseueurna haseup bakal dikirim ka luar negeri.
  4. Lokasi anu pas sareng jinis topi. Topi mangrupa bagian nu culminates dina flue. Supados tiasa dianggo leres, éta kedah nyumponan sababaraha sarat sapertos ukuranana (kudu dua kali bagian outlet tabung).

Merk kompor pelet

Pellet Kompor Meuli Guide Nalika anjeun milih kompor pellet, anjeun pikir ngeunaan merek mana anu bakal nawiskeun anjeun kinerja anu pangsaéna sareng harga anu pangsaéna. Di dieu kami daptar opat merek anu kualitas sareng hargana pas.

bronpi

Bronpi mangrupikeun merek nasional kompor biomassa anu diproduksi di Spanyol. harga maranéhanana cukup mirah. Kakuatan kompor anu dijualna aya di sabudeureun 6 ka 15 kW kalayan harga langkung ti 1.300 euro.

Aranjeunna biasana henteu aya kajadian sareng anu pangsaéna dina hal nilai artos.

lacunza

Kompor merek Lacunza ogé diproduksi di Spanyol. Kompor pelet murah, sanaos merekna langkung khusus dina kompor kai beusi tuang.

eco leuweung

Merek ieu kasohor sareng gaduh gengsi anu hébat. Pabrikna dilaksanakeun di Galicia sareng mangrupikeun salah sahiji merek munggaran anu ngawasa kompor biomassa sakitar 30 taun ka pengker. Aranjeunna dipikawanoh di sakuliah dunya pikeun kamajuan anyar maranéhanana, naha maranéhna geus jadi paling nuntut di sektor.

Édilkamin

Pabrikan kompor ieu nyaéta Italia. Éta ogé hiji merk kalawan pamor hébat sarta dipikawanoh di sakuliah dunya. Kompor pellet beusi tuang gaduh pangakuan alus sarta kualitas hébat. Aranjeunna ati-ati pisan dina desain sareng detil. Salaku tambahan, produkna ngagaduhan reputasi anu awét sareng kuat.

Éta meureun hargana rada luhur, tapi tanpa ragu, sadaya komporna aya dina kisaran luhur-tengah.


Sabaraha anggaran anjeun kedah haneut dina usum tiis?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun

80 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.