Perdana Day 2022

Amazon Prime Day aya di dieu jeung taun datang dieusian ku nawaran on produk pemanasan, conditioners hawa, fans na leuwih. Upami anjeun milarian termostat pinter sapertos Nest, Honeywell, Tado atanapi Netatmo, di dieu anjeun bakal mendakan harga anu pangsaéna, sanaos aya ogé langkung seueur produk sapertos radiator, pamanas sareng seueur deui pikeun ngajaga anjeun haneut dina usum tiis.

Poé Perdana dimimitian dina 11 sareng 12 Oktober 2022. Balik deui ka dieu dina sababaraha dinten kanggo mendakan diskon pangsaéna pikeun produk pemanasan bumi pikeun anggota Amazon Prime

Produk naon pikeun ngahaneutan anjeun dina usum tiis anjeun tiasa ngagaleuh dina Perdana Day

Termostat pinter

Thermostat pinter mangrupikeun hiji régulator hawa éta, sajaba pangaturan eta, ngawengku fungsi tangtu anu naon masihan hiji kecerdasan tangtu. Salaku conto, aranjeunna tiasa diprogram, anu bakal ngajantenkeun aranjeunna ngirangan énergi. Sababaraha di antarana bisa dikawasa jarak jauh ti smartphone a, salami brand éta cocog tur ngawengku hiji pilihan cocog sareng automation imah. Janten alat éléktronik ayeuna sareng anu bakal datang, aranjeunna mangrupikeun barang anu pasti bakal urang mendakan diskon dina Perdana Day.

Radiator listrik

Radiator listrik henteu langkung terang sapertos termostat pinter, tapi éta mangrupikeun pilihan anu saé. Aranjeunna bakal ngidinan urang ngarasakeun suhu alus di imah urang. Desainna biasana sami sareng anu dianggo ku cai panas, tapi ieu tiasa dianggo sareng listrik. Sapertos seueur produk pikeun bumi, radiator listrik ieu bakal diobral dina Perdana Day, sareng diskon tiasa janten penting pisan, khususna upami urang milih salah sahiji merek anu henteu kawéntar.

Kompor

Pikeun jalma anu teu acan terang brazier nyata (anu digarap ku embers), kompor téh nu manaskeun Palasik saumur hirup. Sareng aya seueur model anu béda-béda, dimimitian ku anu disebut ogé brazier kusabab desainna, sanaos henteu tiasa dianggo sareng embers, dituturkeun ku anu nganggo tabung pijar, anu nganggo gas butana sareng, sanaos henteu nyebar, sababaraha anu. ngawengku sababaraha komponén calakan, nu ngamungkinkeun urang pikeun program tur kadalikeun aranjeunna jarak jauh jeung smartphone urang. Nganggap yén Perdana Poé dirayakeun nalika suhu parantos turun sareng produk anu dipilarian pisan, aranjeunna mangrupikeun barang anu bakal urang mendakan kalayan penjualan anu saé.

Pamanas

Kuring geus kungsi sababaraha, Abdi hoyong mairan yén pamanas mangrupakeun pilihan alus tur ekonomis, tapi gumantung kana pamakéan urang ngadamel aranjeunna. Aranjeunna alat anu haneutkeun lingkungan ku jet hawa panas, sareng ieu tiasa janten masalah. Naha? Nya, sabab hawa kedah pokus saé atanapi, upami henteu, jet anu kami tampa moal panas, anu bakal kontraproduktif.

Hal anu saé ngeunaan pamanas nyaéta, upami urang milih pilihan anu saé sareng dianggo kalayan saé, urang tiasa ngamanaskeun kamar mana waé tanpa nyieun outlay tinggi, hal anu bakal ningkatkeun malah leuwih lamun urang meuli eta dina acara kawas Amazon Prime Day.

Naon Prime Day

pemanasan poé perdana

Pikeun seueur, kalebet kuring, Amazon mangrupikeun toko online anu paling penting di dunya. Di dinya, urang bisa meuli malah tanpa pendaptaran, tapi, logis, hal pangalusna nyaéta nyieun hiji akun. Upami urang hoyong ngamangpaatkeun tawaran anu langkung saé sareng nampi kiriman dina 24 jam, toko nawiskeun kami jasa Amazon Prime, jasa. handapeun langganan anu hargana € 36 / taun, tapi éta patut upami urang ngagaleuh seueur atanapi upami urang ogé hoyong nikmati jasa sapertos Prime Video.

Dijelaskeun di luhur, Prime Day mangrupikeun acara taunan anu dirayakeun Amazon pikeun para nasabah Perdana, anu sateuacana katelah Premium. Di jerona, sapertos dina Jumaah Hideung atanapi Cyber ​​​​Senén atanapi dinten tanpa PPN anu dirayakeun ku toko sanés, urang bakal manggihan rébuan produk potongan anjeun, ku kituna urang bisa disebutkeun yen Prime Day nyaéta poé jualan nu Amazon nawarkeun konsumén Perdana na.

Iraha Hari Perdana 2022 dirayakeun?

Sanaos urang nyarios yén Perdana Day nyaéta "hiji dinten", anu leres-leres mangrupikeun acara, sareng éta henteu ngan ukur 24 jam. Acara, sahenteuna nepi ka poé ieu, lumangsung salila dua poé, sarta di antarana urang bisa manggihan nawaran kalawan diskon leuwih atawa kurang pentingna dina sagala jinis barang.

Taun ieu, Poé Perdana bakal dirayakeun dina 12 sareng 13 Juli, tapi, salaku novelty a, ogé bakal dilaksanakeun dina 11 jeung 12 Oktober.

Urang Perdana pamaké kudu ngahemat eta kaping dina kalénder sarta nyandak katingal di nawaran, saprak eta kamungkinan yén urang bakal manggihan hiji hal anu dipikaresep ku urang dina harga anu bakal hésé pikeun urang nolak. Jeung naha henteu, pamaké non-Perdana ogé kedah nyandak katingal di poéna, sabab salah sahijina bisa ngawengku diskon patut ngadaptarkeun. Kalayan kecap sanésna, upami ngalakukeun itungan, urang ningali yén diskon langkung ti € 36, urang tiasa mertimbangkeun ngalanggan sareng nyobian sagala hal anu ditawarkeun Amazon Prime pikeun urang salami sataun. Ieu mangrupikeun saran yén, kanyataanna, kuring ngalaksanakeun sababaraha taun ka pengker sareng kuring teras ngalanggan, sabagian supados kuring ogé tiasa ngaraosan Prime Video.

Naha éta kasempetan anu saé pikeun mésér radiator atanapi kompor dina Perdana Day

pertanyaan anu 'naha éta kasempetan alus mésér nalika urang bade mayar kirang'? Kusabab jawaban bakal aya dina patarosan sorangan. Ngan dina dinten sapertos Hideung Jumaah atanapi Cyber ​​​​Senén urang bakal ningali tawaran anu sami, ku kituna pangguna Amazon Prime tiasa nikmati dua dinten penjualan tambahan sataun. Diskon saratus persén bakal gumantung kana barang, tapi aya kasus dimana diskon penting pisan sareng dimana urang bakal ngahémat artos.

Tapi dina Poé Perdana teu persis acara diobral kawas nu ditawarkeun di toko séjén. Penjualan biasana lumangsung dina kaping husus sarta lumangsung alatan perlu meunang leupas tina stock nu maranéhna teu junun ngajual salila musim. Ieu biasana bener, utamana dina pakéan. Di sisi anu sanés, Perdana Day mangrupikeun acara anu ngajak urang mésér sareng barang-barang anu diskon sami sareng anu bakal uih deui kana harga biasa saatosna.

Sadaya ieu dijelaskeun, Perdana Day a kasempetan alus mésér item nanaon anu dijual di Amazon, salami kami konsumén Perdana. Di antara barang-barang ieu bakal aya radiator sareng kompor, sabagéan sabab, sapertos dina Black Friday sareng Cyber ​​​​Senén anu kasebat, sadayana anu aya hubunganana sareng éléktronika sareng bumi mangrupikeun barang anu kasohor sareng mangrupikeun salah sahiji anu biasana diobral.