Conditioner hawa portabel sareng pompa panas

Upami anjeun milarian alat pamanas anu kirang résiko seuneu atanapi ngagaduhan rupa-rupa bahaya sapertos pamanas listrik, kami nyarankeun conditioner hawa portabel kalawan pompa panas. Alat-alat ieu tiasa dipanaskeun dugi ka 3 kali langkung seueur sareng henteu ngagaduhan jinis bahaya. Cai mibanda pungsi cooling nu nyokot hawa panas ti spasi tur cools eta, lajeng expels eta. Cai mibanda mode sejen nu ngalakukeun sabalikna. Éta nyerep hawa panas dina rohangan sareng ningkatkeun suhu pikeun ngirimkeunana deui ka luar.

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun mana anu paling hadé pikeun pompa panas portabel AC sareng naon anu kedah cocog sareng anjeun.

AC portabel pangsaéna sareng pompa panas

Cecotec Evaporative Air Conditioner

Éta mangrupikeun AC evaporative anu ngagaduhan 4 fungsi: tiis, panas, ionizer sarta fungsi kipas. Pikeun ngahemat énergi, éta gaduh mode éko pikeun ngirangan konsumsi. Ieu sanggup pemanasan sarta cooling kamar gancang. Hatur nuhun kana sistem filtrasi anu dipiboga, éta tiasa nyaring lebu sareng partikel pikeun ngahindarkeun hawa anu ngaluarkeun alérgi.

Kalayan diskon AC Cecotec ...

Cai mibanda tank cai badag nepi ka 12L nu dipaké pikeun pamakéan berkepanjangan eta. Tindakanna nyaéta ngalembabkeun hawa pikeun ningkatkeun kualitasna. Éta kalebet kadali jauh pikeun tiasa ngaprogram sareng ngontrolana kalayan gampang. Salah sahiji kaunggulanna nyaéta henteu ngahasilkeun noise nanaon.

Taurus AC 350 RVKT 3-in-1 AC Portabel

Modél ieu boga 3 modeu operasi pikeun optimasi hadé dina duanana pemanasan sarta cooling. Modeu operasi nyaéta kieu: cooling, ventilasi sareng dehumidification. Alat ieu idéal pikeun tiasa ngirangan panas gancang berkat kakuatan 940W na. Éta sanggup niiskeun kamar anu ukuranana 30 méter pasagi gancang.

Pikeun ngajantenkeun sadayana langkung nyaman, éta ngagaduhan roda sareng cecekelan anu tiasa dianggo dina rohangan mana waé. Éta gaduh kadali jauh sareng panel kontrol touch anu intuitif sareng gampang dianggo. Éta gaduh mode éfisién sareng ékologis anu ngirangan konsumsi sareng ngajamin dampak anu langkung handap dina lingkungan.

Kaurus AC 2600 RVKT

Modél ieu ngagaduhan 4 modeu operasi anu béda: dianggo pikeun niiskeun, panas, ngirangan kalembaban lingkungan sareng ventilasi. Éta ogé ngagaduhan AC sareng pemanasan. Mibanda kakuatan maksimum 1149W dina modeu tiis sarta 1271W dina modeu panas. Éta sampurna pikeun kamar kalayan ukuran 25 méter pasagi.

Cai mibanda timer pikeun bisa program eta pikeun 24 jam jeung roda jeung mawa cecekelan pikeun betah gede pamakéan. Ieu boro nyieun noise salila operasi. Nilai 53-64db parantos kacatet. Gas réfrigeran séhat pikeun lingkungan sabab ngirangan dampakna. Éta ogé gaduh efisiensi énergi anu bakal ngabantosan urang ngahémat tagihan listrik.

Olympia Splendid 02029

Ieu mangrupikeun alat anu ngabantosan ngahasilkeun tiis sareng panas pikeun tiasa ngagentos pemanasan tradisional. Éta ngagaduhan sababaraha jinis operasi pikeun ngaoptimalkeun kinerja. Modeu ieu nyaéta kieu: cooling, kipas angin, pemanasan, modeu wengi, otomatis, turbo na dehumidifier.

Éta tiasa gancang sareng homogen pikeun niiskeun sakumna rohangan. Cai mibanda gas nu boga dampak lingkungan low.

Orbegozo ADR 70

Éta mangrupikeun kondisioner portabel anu tiasa ngukur panas sareng tiis. Éta ogé ngabantosan ngirangan kalembaban. Éta gaduh sistem hemat sareng efisiensi énergi anu saé pikeun ngirangan konsumsi sareng ngahémat tagihan listrik. Éta ngagaduhan 3 kecepatan kipas sareng 3 modeu operasi: AC boh panas sareng tiis, kipas sareng dehumidifier.

Mibanda kadali jauh diwangun-di nu bisa ngadalikeun fungsi leuwih comfortably. Éta ogé gaduh timer anu ngamungkinkeun anjeun ngaprogramna dugi ka 24 jam pikeun ngaoptimalkeun konsumsi kinerja na. Cai mibanda refrigerant ékologis anu hormat ka lingkungan sareng kakuatan tiis sareng panas 1350W.

Kaunggulan tina AC portabel

AC panas tiis

Conditioner hawa portabel anu dianggo sareng pompa panas tiasa nyandak seueur kauntungan. Hayu urang tingali anu utama:

  • Ngabantosan gampang mindahkeun éta pikeun dianggo dina jinis kamar naon waé.
  • Éta ngabantosan anjeun ngahémat tagihan listrik anjeun.
  • Ieu bisa dipaké iraha wae taun pikeun ngajaga imah dina AC ditangtoskeun.
  • Teu merlukeun instalasi badag sarta eta bisa gampang diakomodir ka kabutuhan Anjeun.
  • Kualitas na alus teuing dumasar kana hargana.
  • Éta idéal pikeun jalma anu nyéwa bumi sareng kantor sareng tiasa nyandak sareng aranjeunna iraha waé.

Tiis dina usum panas sareng panas dina usum tiis

Éta conditioners hawa nu incorporate a pompa panas gaduh kakuatan leuwih gede ti nu teu ngasupkeun. Sajaba ti éta, boga sababaraha kauntungan unggul. Sanajan kit ieu tiasa rada langkung mahal, ngurangan tagihan listrik sarta boga efisiensi énergi tinggi. Ogé kudu ditambahkeun yén anjeun teu kedah dua alat keur panas tiis, tapi anjeun bakal boga eta dina alat nu sami.

Contona, kompor listrik meakeun loba énergi sabab kudu ngahasilkeun panas. Tapi, alat-alat ieu tanggung jawab pikeun dianggo sami sareng kulkas. Aranjeunna nyerep panas anu aya di lingkungan pikeun ngarobihna. Aranjeunna teu kedah ngahasilkeun panas, cukup ngompa. Ku cara kieu, aranjeunna tiasa ngarobih langkung seueur énergi tibatan anu dikonsumsi.

Kauntungan utama anu sanés nyaéta aranjeunna tiasa nyaring hawa sarta ulah ngantep virus atawa baktéri asup.

Kumaha carana milih AC pompa panas portabel

Kaunggulan tina conditioner hawa portabel kalayan pompa panas

Pikeun terang kumaha milih AC portabel kalayan pompa panas, urang kedah ningali bagian-bagian ieu.

  • kakuatan cooling: gumantung kana iklim wewengkon dimana anjeun cicing, eta bakal perlu boga kakuatan cooling luhur batan panas. Salaku conto, upami anjeun cicing di daérah anu usum panas anu langkung anget, penting pisan yén éta gaduh kakuatan anu langkung tiis.
  • kakuatan panas: sami kajadian kalawan kakuatan tiis tapi pikeun maranéhanana tempat kalawan Winters colder.
  • Laju ventilasi: speed kipas kudu adjustable pikeun ngahemat énergi sepanjang waktos. Lamun bisa niiskeun kamar kalawan speed 1, anjeun ngurangan konsumsi.
  • Konsumsi Daya: efisiensi énergi total dumasar. Ideally, éta mantuan pikeun ngahemat tagihan listrik.
  • Noise: Lamun urang rék ninggalkeun eta make eta sapeuting urang kudu tumut kana akun noise eta ngajadikeun. Alat anu nyaring pisan tiasa ngaganggu.
  • Kadali jauh sareng timer: aranjeunna biasana variabel kanyamanan gede. Kalayan kadali jauh anjeun tiasa ngatur éta tanpa kedah ngalih ti situs sareng kalayan timer anjeun tiasa nyaluyukeun éta supados ngamimitian damel sateuacan éta bumi sumping sareng anjeun ngagaduhan kamar dipanaskeun.
  • Thermostat: Éta idéal upami urang hoyong suhu diatur pikeun naon anu dipikahoyong kamar.
  • Fungsi dehumidification: Ngabantosan ngirangan kalembaban lingkungan pikeun ngirangan virus sareng baktéri.

Éta patut meuli AC portabel?

conditioner hawa portabel kalawan pompa panas

Sanaos ngagaleuh AC portabel sareng pompa panas tiasa ningkatkeun biaya antara 20% sareng 30% tina anu konvensional, eta mangrupakeun pilihan beuli hébat. Sareng anjeun tiasa mésér dua fungsi dina hiji alat. Salaku tambahan, éta ngabantosan ngahémat dugi ka 50% tina tagihan listrik. Sareng éta yén AC ieu ngan ukur nyerep hawa tiis sareng ngaluarkeun deui. Teu kudu ngahasilkeun tiis kawas AC konvensional.

Kompor konvensional kedah ngahasilkeun panas sareng nyerep langkung seueur kakuatan. Ieu pamustunganana mangaruhan harga tagihan listrik. Éta kedah diperhatoskeun nalika mésér yén pompa panas ngagaduhan wates suhu di luar bumi. Lamun hawa jalan tiis teuing moal bisa panas interior. Dina suhu antara 0 sareng 10 derajat teu aya masalah. Sanajan kitu, lamun hawa pakait handap -5 darajat bisa nampilkeun sababaraha masalah janten dina panas hawa di luar.

Beda sareng kompor konvensional, alat ieu ngan nyerep panas anu aya di luar imah. Upami suhu di luar rendah teuing, éta bakal langkung hese pikeun anjeun nimba panas ieu sareng ngangkutana ka jero. Ieu dimana titik saméméhna disebutkeun kudu emphasized. Iklim di daérah tempat urang cicing penting pisan pikeun milih modél AC portabel kalayan pompa panas anu urang peryogikeun. Di daérah usum panas anu langkung anget, anjeun peryogi alat anu gaduh kakuatan pendingin anu langkung luhur. Sabalikna, di tempat-tempat anu usum tiris langkung tiis, alat nu mibanda kakuatan panas luhur bakal diperlukeun.

Abdi ngarepkeun inpormasi ieu anjeun tiasa mutuskeun jinis AC portabel kalayan pompa panas anu pangsaéna pikeun anjeun.


Sabaraha anggaran anjeun kedah haneut dina usum tiis?

Kami nunjukkeun anjeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun

80 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.